Novi iPhone 13 imaće efikasniji ekran od 120Hz sa always-on opcijom

Novi izveštaji sugerišu da će predstojeći iPhone 13 kompanije Apple, biti opremljen sa uvek uključenim displejom visokog osveženja...

Sudeći prema izvoru, sledeća generacija iPhone telefona posedovaće brži A15 čip, manji prostor slušalice na staklu i novi displej radi dužeg baterijskog trajanja i potencijala "always-on" moda nalik na Apple pametnim satovima, sa osveženjem od 120Hz i modernizovanim karakteristikama namenjenim video snimcima.

Iako za sada nisu pruženi posebni detalji vezani za always-on displej opciju, izvori naglašavaju da će ona biti podržana upotrebom LTPO panela koji mogu biti spušteni na posebno niske rejtinge osveženja, kada je telefon u niskom režimu rada, radi štednje baterije i istovremenog predstavljanja informacija na displeju.

Pored iPhone 13 modela, izvori takođe sugerišu da je u pripremi dugo očekivani MacBook Pro, redizajnirani model koji će biti lansiran tokom trećeg kvartala ove godine. Sa modernizovanim mini LED displejom, ovaj laptop će izgledati više kao novi iMac i biće opremljen sa više energije uz pomoć moćne verzije trenutnog M1 čipa kompanije Apple i najverovatnije će podržavati 64GB rama.

Kao i obično, Apple nije potvrdio bilo koju od ovih vesti, tako da ćemo morati da sačekamo još neko vreme kako bismo dobili zvanične informacije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group