Dvejn Džonson Rok je ponovo najplaćeniji glumac na svetu

Pogledajte ko se nalazi iza njega...

Rok je drugu godinu za redom proglašen za najplaćenijeg glumca, zaradivši ukupno 87,5 miliona dolara , što je 2,6 miliona više od zarade u 2019. godini.

Bivši profesionalni rvač zadržao je svoju poziciju prikupljajući 23,5 miliona dolara od Netflika za svoj nadolazeći film Red Notice, zajedno sa uspehom njegove linije Under Armour, Project Rock.

Na drugom mestu nalazi se Rajan rejnolds, koji je ove godine zaradio ukupno 71,5 miliona USD. Rejnolds je trenutno lice Netflika i prikupio je više od 20 miliona dolara za Sick Underground i Red Notice, a njegov nadolazeći Netflik naslov će sigurno doneti još novca.

Mark Volberg, Ben Aflek i Vin Dizel zauzeli su br. 3, 4 i 5 sa ​​58 miliona dolara, 55 miliona dolara i 54 miliona dolara.

U donjoj polovini top 10, bollivodska zvezda Akšai Kumar zaradila je 48,5 miliona dolara od raznih ponuda, ali trenutno radi na svojoj prvoj TV seriji sa Amazon Prime. Lin-Manuel Miranda je na  7. mestu sa 45,5 miliona dolara, a Vil Smit na 8. mestu sa 44,5 miliona dolara

Konačno, Adam Sendler i Džeki čen zauzeli su broj 9 i 10. Sandler je zaradio 41 milion dolara, dok je Džeki iza njega sa zaradom od 40 miliona.

Ovogodišnji najplaćeniji glumci zaradili su kombinovanih 545,5 miliona dolara.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group