Lifestyle - Biz

Džef Bezos prvi čovek koji je dostigao zaradu od 200 milijardi dolara

Osnivač Amazona nije dozvolio da ga brak sa suprugom poremeti...

Ako ne znate ko je Džef Bezos, onda ćemo vam samo reći da je on vlasnik i osnivač Amazona i da je on trenutno najbogatiji čovek na planeti. On poseduje neverovatno bogatstvo koje svakim danom postaje sve veće.

On je toliko bogat da je posle svog razvoda izgubio pola svog botastva, pa je ponovo uspeo da se zadrži na prvom mestu kao najbogatiji čovek na planeti. Njegova bivša supruga, koja je uzela pola njegovog bogatstva, tako je postala najbogatija žena na planeti.

Međutim, Bezos je sada još više uspeo da poveća svoje bogatstvo, jer je prešao vrednost od 200 milijardi dolara.  Bezos je za 78 milijardi dolara bogatiji od Bila Gejtsa koji je drugi najbogatiji čovek na planeti i čini nam se da će on ostati na vrhu dugi niz godina.

Njegovoj zaradi doprinela je i pandemija korona virusa, jer je ogroman broj ljudi naručivao stvari preko Amazona, kako bi se zaštitio od korona virusa, tako da je Bezos imao i malo sreće, što mu je omogućilo da ostvari velike količine zelenog papira.

Ako ovako nastavi, procenjuj se da će Bezos postati prvi svetski trliioner do 2026. godine.

Foto: luxurylaunches

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group