Lifestyle - Biz

Kompanija nudi 3.000 dolara za više kafe pauza

Kompanija koja se bavi proizvodnjom napitaka od kafe, ponudila je platu od 3.000 dolara dvema veoma srećnim osobama kako bi mogle da uživaju u daleko više pauza i predivnim derivatima ovog magičnog zrna…

Brend Chameleon Organic Coffee objavila je oglas na Instagram platformi početkom nedelje, navodeći da je glavna nagrada njenog takmičenja "Ultimate Coffee Break", tačnije velika količina hladne kafe koja prati novčanu sumu.

Leo Aizpuru, direktor marketinga kompanije Chameleon Organic Coffee, izjavio je da je ovo takmičenje nastalo sa fokusom na ljude koji rade od kuće od početka pandemije. "Pronalaženje radno životnog balansa predstavlja glavni izazov za brojne ljude ove godine, tako da je naš glavni cilj ohrabrivanje ljudi da istupe iz svojih svakodnevnica na nekoliko minuta svakoga dana kako bi dobili energiju koja im je potrebna."

Ova kompanija držaće svoj konkurs otvorenim za sve punoletne građane širom svoje matične zemle do kraja sledećeg meseca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group