Sex

Pornhub uklonio sve neverifikovane klipove

Poznati sajt za odrasle najavio je ovo pre nekoliko dana i sada ostvario svoje obećanje...

S obzirom na to da je Porhub sličan Youtube-u, jer dozvoljava bilo kome da postavlja video zapise, godinama je bio napadan jer je pružao lak pristup scenama trgovine seksom, silovanja i zlostavljanja. Zato je Pornhub odlučio da stane tome na put i da zabrani postavljanje ovakvih klipova.

Nova era Pornhuba je stigla i sada podržava samo postavljanje verifikovanih klipova. Dakle, na ovaj sajt možete postaviti video samo ako vam je Pornhub to odobrio i ako je vaš sadržaj „prikladan“ za ovaj sajt.

Ovo je dovelo do masivnog brisanja klipova sa ovog sajta, tako da je ogromna datoteka porno video klipova koja je sadržala 13.7 miliona klipova sada smanjena na samo 4.5 miliona klipova. Fanovi ovog sajta su pomalo razočarani, jer kažu da su obrisani njhovi omiljeni klipovi koji nemaju veze sa zlostavljanjem i decom, ali iz Pornhuba su rekli da su ti klipovi takođe bili neverifikovani, pa da tako krše novu polisu kompanije.

Videćemo šta će ovo značiti za budućnost ovog sajta, ali nam je drago što će se sadržaj na njemu uskladiti i što više neće podržavati neprikladne video snimke.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group