10 najlepših devojaka u svetu "muškog" sporta

Ove devojke se bave tipično muškim sportovima kao što je hokej, dizanje tegova ili MMA, a izgledaju kao manekenke…

Julija Rohde – Dizanje tegova

Kada pomislimo na dizače tegova, prva slika koja nam se pojavljuje u glavi je neki nizak, nabildovani tip, koji u teretani diže tegove i neprestano se divi svom odrazu u ogledalu. Međutim, kada bi trebali da zamislimo ženskog dizača tegova, pomislili bi na neku zdepastu devojku sa bicepsima i rukama koje mogu da nam zdrobe glavu. Julia Rohde, nemačka dizačica tegova koja se takmičila na olimpijadi 2012. godine, je sve ali ne slika koju smo zamišljali u glavi. Ona je zapravo nešto sasvim suprotno – prelepa, zgodna devojka plave kose, koja ni jednog muškarca ne ostavlja ravnodušnim. Ozbiljno, da li možete pronaći manu u njenom izgledu?

Hope Solo - Fudbal

Ova devojka je jedna od najpoznatijih fudbalerki, koja je pomogla ženskoj reprezentaciji SAD da osvoji zlatnu medalju 2008. i 2012. godine. Hope Solo je takođe poznata javnosti i po mnogobrojnim problemima iz privatnog života. Udata je za NFL hokejaša Jerremy Stevensa koji je uhapšen pošto ju je tukao. Solo je nekoliko puta hapšena zbog napada na sestru i nećaka, ali su sve optužbe kasnije povučene.

Alex Morgan – Fudbal

Hope Solo nije jedina lepotica koja se bavi ovim sportom. Alex Morgan je počela da se bavi fudbalom u 14-oj godini, a bila je i najmlađa igračica ikada u reprezentacija SAD. Najpoznatija je po pobedonosnom pogotku protiv Japana u finalu Olimpijskih igara 2012. godine.

Rachel Wray - MMA

Ova devojka je bila navijačica iz Kanzasa, a onda je svima dokazala da i ove lepotice mogu da se takmiče u ultra nasilnom sportu – MMA. Niko nije ozbiljno shvatao navijačicu  u MMA kavezu, ali je ona uspela da iznendi sve koji su sumnjali u nju kada je još kao amaterka pobedila pro fajterku sa ljubičastim pojasom.

Skylar Diggins - Košarka

U NBA ligi postoji puno prelepih devojaka, ali se od drugih ističe Skylar Diggins. Ona nije poznata samo po fotografijama u bikiniju na naslovnici magazina Sport’s Illustrated – ona je najbolji strelac svih vremena ekipe Notre Dame, a izabrana je i u All Star ekipu.

Hilary Knight – Hokej

Hilary Knight je devojka koja je dokazala da hokej nije sport samo za muškarce. Počela je da se bavi ovim sportom još kada je imala 6 godina, a nešto kasnije je zaigrala za ženski hokej tim Wisconsin Badgers. Bila je najmlađi član olimpijske ekipe na zimskoj Olimipijadi 2010. godine.

Michelle Waterson – MMA

Kada pogledamo ovu devojku uopšte nas ne iznenađuje podatak da je posle srednje škole postala manekenka, ali ona je dokazala da je mnogo više od lepotice u bikiniju kada se proslavila u MMA. Ona je počela da se bavi karateom sa deset godina, i ima crni pojas. Takođe je trenila borilačke veštine WuShu, Muay Thai, brazilski Džiu Džicu, boks i rvanje.

Anna Rawson – Golf

Za ovu lepoticu uopšte ne čudi što je karijeru započela kao foto model, ali je ipak uspela da iznenadi javnost kada je započela golf karijeru 1999. godine. Ona je osvojila veliki broj amaterskih takmičenja što ju je na kraju dovelo do nacionalnog tima Australije 2004. godine kada je postala profesionalac.

Gina Carano - MMA

Ova devojka se više ne takmiči u MMA, ali njena “badass” lepota nije nestala. Nedavno je učestvovala na takmičenju američkih gladijatora, gde se pojavila pod nadimkom Crush. Glumela je u mnogim akcionim filmova, a neki od njih su Ring Girls, In The Blood i Fast and Furious 6. Retko koji muškarac bi smeo ovoj devojci da izađe na crtu.

Antonija Misura - Košarka

Ova devojka konstantno privlači pažnju medija zahvaljujući njenom izgledu, a kada je pogledamo, nismo iznenađeni. Međutim, ona je izjavila da joj pažnja koja joj se pridaje zbog izgleda laska, ali da je takođe i nervira. Ona i dalje odbija pozive na razna takmičenja lepote i želi da se posveti svojoj sportskoj karijeri. Ona je hrvatska košarkašica koja igra za Toulouse Metropole Basket, a takođe je učestvovala na Olimpijadi 2012. godine.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group