20 golova Zlatana Ibrahimovića koji su šokirali svet

Evo zbog čega je on postao prava legenda...

Zlatan Ibrahimović spada u najbolje igrače sveta i poslednjih nekoliko godina, Ibrahimović je postao sila sa kojom se niko ne sme šaliti. Njegove veštine ga odvajaju od drugih fudbalera,a svima je poznato da je on veoma nepredvidim igrač, pa je u  tanju da uradi stvari za koje svi misle da su nemoguće. O tome govore i brojni golovi sa ogromnih daljina, kao i vratolomije koje konstantno radi na teretnu.

Van terena, Ibrahimović je harizmatičan i duhovit čovek koji uvek pronađe način da odgovori na svako pitanje. Mnogi novinari kažu da im je on omiljeni fudbaler za intervjuisanje, jer je svaki kontakt sa njim kao novo iskustvo, jer se nikada ne zna šta može reći i kako će reagovati.

Mi smo odlučili da vam prikažemo 20 golova koji su proslavili Ibrahimovića i koji su učinili da on postane prava legenda i idol svim mladim ljudima koji vole ovaj sport i koji od malena šutiraju fudbalsku loptu.

Pogledajte klip i uživajte u Ibrinim majstorijama koje samo on zna da izvede:

Foto:The SportsRush

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group