Bokser Kristijan Dađio preminuo u ringu

Nakon snažnog nokauta, Dađio je završio u bolnici gde je preminuo sledećeg jutra zbog povreda silovitog udara u glavu...

Svet boksa ostao je u šoku kada je 49-godišnji Muj taj majstor, Kristijan Dađio, preminuo nakon strahovitog nokauta. Iako je Dađio bio Muj taj majstor, on je odlučio da se oproba u bokserskom ringu sa protivnikom, Donom Pareuangom, koji je iskusan bokser.

Borba je bila prilično fer i nije se moglo očekivati ko će biti pobednik, ali onda je Don uspeo da zahvati Dađia i da ga nokautira snažnim udarcem u glavu. Dađio je istog trenutka pao u nesvest i jako udario o pod, a ubrzo zatim je sudija prekinuo meč. Pošto on nije mogao da se probudi, hitno je odvezen u bolnicu, ali nažalost, nije uspeo da se probudi iz kome i posle nekoliko sati je preminuo.

Doktori kažu da je zbog godina, kao i zbog ostalih udara u glavu koje je primio u životu, Dađio ovoga puta bio oslabljen i da njegovo telo nije moglo da izdrži ovakav udar, što je dovelo do njegove prevremene smrti.

„Kristijan je bio šampion. Imao je preko 200 mečeva u svojoj karijeri i nikada nije hteo da se penzioniše. Imao je želju da se bori i kada napuni 80 godina. Iako je teško što ga više nema, drago mi je što je umro u ringu, jer je to sigurno smrt koju bi rado izabrao“, rekao je njegov rođeni brat Fabricio.

Fanovi boksa su pozdravili Kristijana i njegovu porodicu i na društvenim mrežama napisali svoje oproštajne poruke.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group