Brutalan faul Lebrona Džejmsa doveo do velikih incidenata na terenu

Nedeljni meč u NBA ligi između Detroit Pistonsa i Los Anđeles Lejkersa bio je veoma žustar i u žaru borbe došlo je do flagrantnog faula 2, nepotrebno žestokog kontakta nad drugim košakašem, zbog čega je Lebron Džejms napustio teren...

Ukupan skor ovog faula jeste dupla tehnička za Lebrona, izbacivanje za Azeju Stjuarta, dok je tehnički faul dobio i Rasel Vestbruk. Ovo je tek drugo isključivanje Džejmsa Lebrona u njegovoj devetnaestogodišnjoj karijeri, a čitav haos je nastao zbog sukoba između ovog košarkaša i Stjuarta, koga je udario u lice i raskrvario mu oko, zbog čega je dobio pet šavova.

Na ovaj udarac Azeja je bio potpuno van sebe, nastojeći da se zaleti na Džejmsa takvom silinom da je u proseku bilo potrebno od troje do petoro ljudi da ga u pojedinim momentima zadrže i izmore, kako bi sprečili pogubne posledice tuče koja bi bez ikakve sumnje nakon ovoga nastala.

Sa gotovo svim članovima timova na terenu koji su radili na razdvajanju ova dva košarkaša, Stjuart je uspeo nekoliko puta da se otrgne pritiscima i pokuša da stigne do Lebrona pa čak i Vestbruka, čija je tehnička greška rezultirala time što je on zapravo bio eskalator sukoba i nije radio na tome da se incident spreči. Tokom ovog koškanja moguće je čuti kako osoblje moli ljude da ostanu na svojim mestima jer su se bojali eskaliranja sukoba i na tribinama, što svakako ne bi bilo prvi put.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group