Evo zbog čega navijači Arsenala mrze Murinja

Na meču protiv Čelsija, navijači Arsenala su prozivali gostujuće igrače, a trener plavaca je naravno, imao odgovor na te prozivke...

Navijačima domaćeg kluba se, navodno, nije svidela igra Čelsija, pa su pred kraj meča počeli da skandiraju: "Dosadni, dosadni Čelsi". Žoze Murinjo im nije ostao dužan pa je odmah posle utakmice, stao na stranu svojih igrača, i odgovorio na prozivke.

„Dosadno je 10 godina bez titule. To je dosadno. Razmišljam, čekati i čekati titulu 10 godina je jako dosadno. Dosadan je tim koji igra kod kuće i ne može da postigne gol...", rekao je Portugalac posle meča za britanske medije.

„Dosadna ekipa je druga po broju datih golova u Premijer ligi i ima najbolju gol razliku. Samo najbolji tim može biti na vrhu od početka sezone", dodao je trener „plavaca”.

Čelsi je inače, prvi na tabeli Premijer lige sa 77 osvojenih bodova, a potrebno im je samo još šest kako bi i matematički osigurali titulu.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group