Fudbalske zvezde koje će nadmašiti Ronalda i Mesija

Njihovo vreme tek dolazi, oni su fudbalske zvezde u usponu...

Mada postoje sportovi koji su i te kako popularni, fudbal uvek mami najviše pažnje. Savremeni fudbal nudi zaista mnogo, igrači su znatno brži, tehnički obučeni i sa znatno većim marketinškim potencijalom. Postoji nekoliko zvezda, zbog kojih je fudbal najlepši sport današnjice, koji svojim umećem bacaju u trans i najveće skeptike. Ovi igrači opasno prete da pomute slavu Mesiju i Ronaldu.

10. Antoni Marsijal

Trenutno možda i najmanje poznata zvezda, koji od ove sezone brani boje Mančester Junajteda. Mladi Francuz, doskorašnji član Monaka, ubrzo je ubedio sve fudbalske kritičare da je on tip igrača kakav je trebao klubu. Za neverovatnih 36 miliona funti, pojačao je slavni klub i skrenuo pažnju javnosti.

9. Tomas Miler

Nemački fudbaleri su poznati po svojoj preciznosti, pa ne treba da čudi što se mladi ofazivni vezista našao na ovoj listi. Uspesi koje je načinio sa Bajernom, sa pravom ga svrstavaju u red zvezda koje tek dolaze. Tokom 2014. godine, bio je glavni pokretač Nemačke, na putu ka tronu.

8. Robert Levandovski

Samo je nekoliko napadača na svetu koji postižu golove sa takvom lakoćom. Robertov transfer u Bajer je praćen uz velika negodovanja Dortumndovih navijača, a Robert je brzo pokazao da mu nova sredina i te kako prija.

7. Eden Azar

Igrač kojeg često porede sa slavnim Maradonom, zbog savršenog osećaja za asistenciju. Sadašnji igrač Čelzija i nacionalnog tima Belgije, već igra na visokom nivoa, a veliki dometi ga tek očekuju, jer ima tek 24 godine.

6. Geret Bejl

Igrač Reala, nije je transfer bacio svet na kolena! Stameni igrač, koji je došao iz Totenhema, već sada opasno preti da zaseni svog kolegu Kristijana ronalda. Neverovatan sprinter i izvođač slobodnih udaraca, budi strah među golmanima širom sveta.

5. Rahim Sterling

Mlada nada od koje Engleska mnogo očekuje. Navijači Liverpula mu nikada neće oprostiti „izdaju“ i prelazak u omraženi Mančester Siti. Brzonogi vezista, već sada spada u najbolje tehničare na svetu, a pored toga poseduje i odličan osećaj za asistenicju.

4. Hesus Korona

Meksiko može da se pohvali čitavom plejadom odličnih mladih fudbalera, koji kako vreme prolazi igraju sve bolje. Čarobnjak koji dribling odrađuje kao da se rodio sa loptom, ima samo 22 godine i mnogi stručnjaci mu predviđaju blistavu karijeru. Trenutno igra za Porto, gde sa uspehom mami uzdahe brojne publike.

3. Džejms Rodrigez

Mladić koji je zablistao na Svetskom prvenstvu i koji je sa pravom proglašen za najboljeg strelca. Pamte se njegovi atraktivni golovi i iskrena proslava, kojom je osvojio srca ženskog dela publike. Sadašnji član real Madrida, jedan od od zvezda koje tek dolaze i čije se odlične igre tek očekuju. Ponos Kolumbije, koji je u stanju da svakoj ekipi da gol, mogao bi biti pravo otkrovenje u budućem periodu.

2. Pol Pogba

Brojni stručnjaci se slažu da je u pitanju i najveća mlada zvezda današnjice. Stameni igrač italijanskog Juventusa već godinama predtsavlja jednog od najboljeg igrača tima, a jedan je od najzaslužnijih za brojne titule „Stare dame“. Francuska može da bude mirna, jer ima takvu vedetu u svojim redovima.

1. Naimar

Svakako najatraktivnije ime na listi ne Neimar, brazilski fudbaler koji je uz dosta pompe došao u Evropu. Već tada je bilo jasno o kakvom je fudbaleru reč i za šta je sposoban. Sadašnji fudbaler Barselone, često je kritikovan zbog simuliranja, ali mu se talenat ne može osporiti.

Č.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group