Juve slavio protiv Reala u Torinu

Ekipa Juventusa je pokazala svima, koji su tvrdili da je ovaj tim došao do polufinala Lige šampiona pukom srećom, da se sa razlogom nalazi među četiri najbolja tima Evrope…

Stara Dama je u prvoj utakmici, kao domaćin, uspela da savlada Real Madrid, pa će na revanš meč u Španiji otići sa prednošću od 2:1. Ekipa iz Torina je znatno bolje otvorila meč visokim tempom i ofanzivnom igrom, pa je u 9. minutu krunisala jak pritisak na protivničku ekipu, golom Alvara Morate.

Juventus je nakon gola spustio tempo i odrekao se agresivne igre, pa je teren, gotovo u podpunosti, bio prepušten Real Madridu koji je lagano gradio svoju igru i uspeo da izjednači rezultat golom Ronalda. Gostujući tim je do poluvremena mogao i do vođstva zbog nekoliko dobrih šansi i prečke Rodrigeza, ali je rezultat ostao nepromenjen.

U nastavku meča Karvahal je skrivio penal napravivši faul nad Argenticem Karlosem Tevezem, koji je bio precizan sa bele tačke i tako vratio vođstvo svom timu. Do kraja meča, Juventus je uspešno odolevao silovitim napadima Madriđana, pa su izabranici Masimilijana Alegrija uspešno obavili jako težak zadatak i iz prvog meča izašli kao pobednici.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group