Kilijan Mbape prelazi u Real Madrid

Ovo je veliki plus za popularni fudbalski tim...

Real Madrid je trenutno na putu da osvoji titulu španske Primere kao i takmičenje Lige Šampiona jer su savladali Atletiko madrid sa neverovatnim rezultatom od 3:0.

Iako su dugi niz godina tim koejg se svi plaše, pa čak i zlatna Barselona, ovaj tim ipak razmilja da u budućnosti bude sve bolji, a tome će defitniivno doprineti mladi francuz. Kilijan Mbape je postigao sumeni dogovor sa klubom, tako da je pitanje prelaska gotovo rešeno. Sotaje samo da se dogovore o ceni , tj. plati koju će francuz dobiti, a pretpostavlja se da će ta suma biti veća od 130 miliona evra.

Akos e ovo desi, Mbape bi potao najskuplji igrač sveta, što će z anjega biti ogroman supeg. Ovaj mladi fubaler procvate je doživeo u Monaku kojem je pomogao da dođe do finala Lige Šampiona.

Ako se Real domogne ovog perspektivnog igrača, Kristijano će imati vatrenog partnera, a njih dvojica će učiniti da ovaj klub psotane nepobediv.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group