Majk Tajson je i sa 55 godina sposoban da uplaši svakog mlađeg borca

Majk Tajson je podelio još jedan snimak na kome je predstavio svoju fitnes formu i brzinu u teretani...

Bez ikakve sumnje, legenda boksa i dalje ume da se istakne u svom prirodnom izdanju, što je dokazao ponovo novim videom. Tajson voli da deli svoje trening sesije i fotografije koje dokazuju da i dalje poseduje sve ono što ga je krasilo u zlatnim bokserskim danima, uprkos tome što se nalazi na pet godina od šeste decenije.

Ovaj poslednji snimak nije ništa drugačiji i predstavlja Gvozdenog Majka kako radi na vreći za udaranje u svojoj teretani, očigledno pokazujući gledaocima da i dalje poseduje volju i posvećenost održavanju jakog intenziteta svojih treninga.

Verovali ili ne, Majk i dalje želi da stane među konopce, nedavno se vrativši iz penzije kako bi se borio sa Rojom Džonsom Juniorom, u egzibicionom meču od osam rundi. Predstavljajući svoje impresivne udarce i pokrete, kao i brzinu po kojoj je uvek bio poznat, bivši svetski šampion teške kategorije opisao je svoj video sa: "Niko vam ne duguje ništa. Borite se kao lavovi za sve."

Ovo je veoma dobar savet, posebno ukoliko pokušavate da se probijete u svetu borilačkih veština. Međutim, bitno je zapamtiti da je veoma važno zaustaviti se pre nego što nekome odgrizete parče ušne školjke. Tajson je dodao: "Ne zanima me koliko ste dobri u bilo čemu, ukoliko nemate disciplinu, niste niko. Niko ste i ništa bez discipline zbog toga što ćete odustati na prvoj prepreci."

"Disciplina vas primorava da radite ono što mrzite, ali kao da vam se zapravo sviđa". Bez sumnje, pored toga što ga prati reputacija najgoreg čoveka na planeti, Tajson deluje kao da je veoma posvećen svemu što će mu omogućiti makar kratki povratak u ring.

Za sada nije poznato ko će se naći preko puta njega u sledećoj borbi, niti je poznat datum iste, ali je Tajsonov trener, Rafael Koreiro izjavio da je potpuno spreman da krene sa pripremama i treningom za njega. Kako je Koreiro izjavio MMA Fighting kanalu: "Nastavljamo da treniramo. On je atleta i on uvek trenira, udarajući po zaštitama i vrećama ovde u teretani".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group