Mbape razmatra povlačenje iz internacionalnog fudbala

Francuski reprezentativac i zvezda Paris Saint-Germain ekipe, Kilian Mbape, najavio je svoje povlačenje iz nacionalnog tima ove zemlje...

Tokom prošlog leta, Mbape je učestvovao u neuspešnoj kampanji Euro 2020 prvenstva i promašio je odlučujući penal u neverovatnom šesnaestom izvođenju, nakon čega je Francuska izgubila od Švajcarske.

Nakon velikih previranja u reprezentaciji Francuske, Mbape je došao u sukob sa svojim saigračem Oliverom Žirouom, koji je tvrdio da su svi igrači sem njega potrčali ka njemu kako bi proslavili pobedu na otvaranju prvenstva protiv Nemačke. Rezignirani Mbape je ovaj problem rasplamsao još više svojim komentarima tokom konferencije za novinare.

Totalni haos u reprezentaciji Francuske pojedini su povezivali sa Mbapeovim egom, koji ima veoma loš uticaj na ostale igrače, dok je pre nekoliko dana u jednom intervjuu, dvadesetdvogodišnji napadač priznao da razmatra povlačenje iz nacionalnog tima svoje zemlje.

Mbape se približava svom pedesetom pojavljivanju za Francusku, ali priznaje da je promašaj u Bukureštu bio najniža tačka u njegovoj karijeri. Ovaj promašaj se dogodio u utakmici u kojoj je Francuska vodila 3-1 do osamdesetog minuta, potpuno pokleknuvši kako bi primila dva veoma dramatična gola od Švajcaraca u samom finišu. Pošto je Mbape postao tragičar čitave utakmice, nastala je masovna histerija i salva uvreda, uključujući i one na rasnoj osnovi.

Bivši igrač ekipe Monaco dobro je poznat javnosti zbog učestvovanja u brojnim sukobima i problema unutar francuskog nacionalnog tima na velikim turnirima tokom godina. Međutim, superzvezda ove rezprezentacije i svetskog fudbala tvrdi da nema nikakvih problema sa Žirouom i da bi voleo kada bi se napadač italijanskog Milana vratio u nacionalnu selekciju kako bi oborio rekord datih golova koji trenutno drži Tijeri Anri.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group