Mejveder ipak ne ide protiv Pakijaoa

Šta god da Flojd Mejveder kaže, mora biti shvaćeno sa dozom reserve…

Mejveder se možda vraća iz penzije za još jednu borbu sa Menijem Pakijaom, kako kaže, ali zapravo, nije nemoguće da čovek kome je nadimak Novac jednostavno pokušava da se nađe u naslovima novina, bez razloga.

Neporaženi Amerikanac imao je susret sa Pakijaom u Japanu tokom vikenda, i insisitrao na još jednoj borbi, odnosno na vraćanju iz penzije za samo taj još jedan meč.

“Vraćam se u ring sa Menijem Pakijaom ove godine. Još jedna plata sa devet cifara stiže”, napisao je Mejveder nakon što se susreo sa svojim rivalom.

Mejveder je zvučao ubeđeno u ovaj dogovor, tačnije da će stvari biti finalizovane pre kraja ove godine, ali sada deluje da on želi još jednu borbu sa Pakijaom, pre zvaničnog revanša sa legendom Filipina.

Inače, Mejveder ima rezultat 50-0 otkako je pobedio Konora Mekgregora pročog leta. Sa svojih 41 godinom, on je u sjajnoj formi tako da nema sumnje da bi bilo zainteresovanih za svaki njegov meč, ali verujemo da se svakako bližimo trenutku kada će njegovo prisustvo izgubiti svaki značaj.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group