Mejveder ponovo u ringu sa Mekgregorom

Prema nekim izveštajima, najveća borba u istoriji UFC – do sada – zapravo će se dogoditi…

Nakon mnogo, mnogo, mnogo pljuvanja i blokbasterske borbe u bokserskom ringu, Flojd Mejveder i Konor Mekgregor će izmeriti svoje snage u Oktagonu.

Omar Al Raisi, glavni i odgovorni urednik magazina The Sports Journal, najvećeg te vrste na teritoriji Dubaija, kaže da neki njegovi izvori tvrde da će se ova borba odigrati sa malo modifikovanim pravilima. To znači sledeće: rukavice od četiri unce, nema obuće, runde od pet minuta i kategorija od 70 kg.

Sve to zvuči baš dobro, lepo i fino, ali postoje još neke modifikacije koje će učiniti ovu borbu neprevaziđenom i ni nalik bilo kojoj drugoj koju ste imali prilike da vidite u sklopu UFC. Neće biti šutiranja, obaranja, laktanja ili udaraca kolenima.

Kao što legenda boksa, Lenoks Luis kaže, nije li to onda običan boks?

Ne samo da je iznenađujuća činjenica da je Mejveder voljan da stavi svoju reputaciju nepobedivog na crtu tokom borbe na nepoznatoj teritoriji, već je čudno što Mekgregor uopšte ovo uzima u razmatranje, s obzirom na događaje od pre par dana. U slučaju da ste propustili nove vesti, Mekgregor je bio uhapšen zbog napada i nasilničkog ponašanja prošle nedelje, neposredno pre UFC223 medijskog događaja.

Kako izvori kažu, Dejna Vajt iz UFC trebalo je da najavi ovu borbu neverovatne popularnosti odmah nakon medijskog događaja, ali je Mekgregorovo neoprostivo ponašanje stavilo stvari na čekanje.

U svakom slučaju, ako dođe do ove borbe, nadamo se da neće biti dosadna kao prethodna koju smo dugo čekali, jedva dočekali i na kraju bili razočarani. Verujemo da će ovaj put situacija biti daleko zanimljvija.

Njihov animozitet i dečije prozivke koje ćemo sigurno ponovo imati prilike da vidimo na internetu pre same borbe, upravo i jesu ono što ovaj potencijalni događaj čini interesantnim.

Jedna stvar je sigurna – ako do borbe dođe, oba borca će plivati u lovi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group