Mladi dizač tegova iz Ugande nestao u Japanu i pozdravio sve kući

Dizač tegova iz Ugande nestao je na Olimpijskim igrama, a prema navodima iza sebe je ostavio i oproštajno pismo...

Julius Sekitoleko koji se kvalifikovao za tokijske Olimpijske igre trebalo je da se vrati svojoj kući u Afriku dvadesetog jula. Međutim, dvadesetogodišnjak je potpuno nestao pred svoj put i ostavio je iza sebe poruku obaveštavajući organe reda da će ostati u Japanu pošto je život u Africi postao nepodnošljiv. On je takođe rekao svom timu da njegovoj ženi vrate sve njegove stvari. Sekitoleko je navodono poslednji put viđen na železničkoj stanici u blizini hotela Izumisano, u kome je odseo njegov tim, u pola sedam izjutra.

Tokijski zvaničnici izjavili su da je ovaj Uganđanin platio kartu za metak voz do Nagoje, koja je udaljena od prestonice oko dvesta kilometara. Gradski zvaničnik Osamu Mizogukuči, izjavio je da kako su stvari prvi put postale ozbiljne tokom petka, kada su shvatili da se Sekitoleko nije prijavio za svoj regularni Kovid-19 test. Od tada, policija traga za ovim mladićem, ali za sada nema nikakvih informacija o njegovoj lokaciji.

Predsednik Nacionalne Federacije za dizače tegova Ugande, Salim Musoke, izjavio je da je poslednji put razgovarao sa ovim atletom u utorak 13. jula.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group