Nuit de la Glisse: Ne pucaj pod pritiskom, sezona 3

Već treću godinu zaredom, TAG Heuer je partner ključnom događaju u kalendaru ekstremnih sportova - Nuit de la Glisse. Tjeri Donard i TAG Heuer nam donose novo poglavlje fantastične trilogije.

Šta je zajedničko sportistima Tahitija, Švedske, Australije, Meksika, Amerike, Havaja ili Švajcarske? Odluka da se ustane nakon svakog pada, hrabrost da se nastavi nakon svake povrede ili možda njihova poniznost čak i pri najvećim dostignućima?

Proizvođač avangardnih satova TAG Heuer je ponosan da vam predstavi ovaj treći opus koji će samo učvrstiti profil Nuit de la Glisse na evropskoj kinematografskoj sceni sa ekskluzivnim premijerama u Francuskoj, Švajcarskoj, Italiji i Nemačkoj.

Ključni događaj u ekstremnim sportovima - La Nuit de la Glisse je kreiran od strane grupe vizionara 79. godine prošlog veka i doprineo je rađanju istinskog društvenog fenomena kakvi su ekstremni sportovi.

Ovaj film je priča o avanturama muškaraca i žena koji su podstaknuti željom za životom, koja proizilazi iz njihove strasti za umetnošću u kojoj su najbolji. Ovo je priča o sportovima i njihovim učesnicima koji uspevaju da žive u prostoru na granici između života i smrti.

Šta je motivisalo TAG Heuer da se priključi ovom projektu? Jednostavno, duh #DontCrackUnderPressure. Bilo da se radi o ekstremnom vetru, neverovatnim padinama pokrivenim snegom, ogromnim talasima…

Za ovo treće izdanje filma 2017. godine, osnivač i režiser Tjeri Donar još jednom istražuje planetu kako bi gledaoci upoznali nove predele Havaja, Zelenortska ostrva - kao i veličanstvene pejzaže Tahitija i Norveške. Šansa za otkrivanjem izvanrednih sportista, izuzetnih mesta i retkih i jedinstvenih situacija – ukratko, slike koje oduzimaju dah.

Ove godine, fanovi i publika će moći da otkriju tradicionalne sportove kao što su skijanje, snoubording, surfovanje i biciklizam – što je novitet u okviru Nuit de la Glisse - i uživaju u prekrasnim pejzažima u srcu prirodno divljih okruženja, uz strastvenu elitu sportista.

Sportisti koji se takmiče u ovoj trećoj sezoni odabrani su na osnovu svojih ljudskih kvaliteta, ali i zbog njihove gladi za uzbuđenjem, a to su: Tikanui Smith, Karsten Gefle, Matt Annetts, Wille Lindberg, Mathias Wyss, Hira Teriinatoofa, Davide Carrera, Zane Schweitzer, Matahi Drollet, Antoine Bizet i Marie Moana.

Ove sezone, reditelj je odlučio da se fokusira na izazove sa kojima se suočavaju sportisti, i žrtve koje ponekad moraju podneti stremeći ka uspehu u sportu koji vole. Takođe, otkrivamo prijateljstva koja se razvijaju između sportista i vidimo kako se vrednosti prenose kroz generacije.

Ovo su jedinstveni susreti muškaraca i žena koji su gurnuti do krajnjih limita izdržljivosti u ekstremnim okruženjima.

Mesec novembar obeležiće premijere ovog firma u svim velikim gradovima Evrope, pa ljubitelji ekstremnih sportova s nestrpljenjem iščekuju da vide kulminaciju sage koja oduzima dah.

Foto kredit S. Rickards

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group