Ovo su najskuplji fudbalski transferi svih vremena

Sportisti zarađuju neverovatne sume novca, što ponekad nema veze sa njihovim talentom i trudom…

Mnogi od njih na svojim bankovnim računima imaju osmocifrene iznose, poseduju kuće, vikendice, stanove, vile, skupocene flote automobila, jahte, idu na odmore o kojima drugi samo sanjaju i još mnogo toga. Navikli smo već nekako da jedan fudbaler može zaraditi milione dolara ili evra tokom sezone, posebno ako se nalazi na listi najboljih igrača sveta.

Skoro smo vam predstavili najbogatijeg fudbalera na svetu, koji se proslavio ne toliko po svojoj igri, koliko je poznat zbog činjenice da je njegov stric čuveni Sultan od Bruneja, koji poseduje neverovatnu flotu skupocenih automobila, koju smo takođe detaljno obradili.

Ovog puta smo odlučili da se fokusiramo na drugu stranu medalje, da se tako izrazimo, i predstavimo vam najskuplje transfere u istoriji fudbala. Za neke igrače se traži više stotina miliona dolara, što na prvi pogled zaista deluje neverovatno.

Press Association Sport nam predstavlja deset najskupljih transfera fudbalera. Pogledajte o kojim se igračima i timovima radi.

Lux Life

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group