Patrik Vijera sa punim pravom šutnuo bezobraznog navijača Evertona

Više slika

Više slika

Nakon snimka koji se pojavio i na kome možemo videti kako legendarni Patrik Vijera udara i obara jednog navijača Evertona na travu, podelio je mišljenje javnosti i čovek koji je kopačke zamenio trenerskim poslom dobio je velike kritike...

Međutim, sada je poznata druga strana medalje i pojavio se drugi snimak, nastao iz ugla navijača koji je izvukao deblji kraj, nakon što se dogodilo masovno upadanje na teren, predstavljajući nam uvid u to da je Vijera zapravo bio propisno uznemiravan tokom svog puta u svlačionicu.

Everton je jurio za rezultatom od dva prema nula protiv Kristal Palasa u četvrtak uveče, a prema svemu sudeći liverpulska ekipa je već na poluvremenu gledala potencijalnom ispadanju iz lige u oči. Međutim, Everton je uspeo stigne nedostatak od dva gola i postigne treći, osiguravajući sebi poziciju u Premijer ligi i sledeće godine, ostajući jedina ekipa koja nikada nije ispala iz iste. Na nesreću, čitav meč je ostao u senci masovnog uletanja navijača, dok je jedan šutnut od strane trenera Kristal Palasa i jednog od najvećih svih vremena ekipe Arsenala, Patrika Vijere.

Sada, fotografija iz ugla navijača Evertona, predstavlja nam pravu sliku i možemo videti da je francuski trener uznemiravan prilikom svog izlaska sa terena. Navijač je trčao uz korpulentnog Vijeru, pokazivao mu srednji prst i urlao ’sisaj ovo mapetu’ direktno u lice menadžera londonske ekipe.

On je zatim uzviknu ’od**bi’ pre nego što je završio na zemlji u sledećem trenutku, direktno izazvano Vijerinom reakcijom. Uprkos kritikama pojedinih kolega, svi obožavaoci fudbala širom sveta izrazili su podršku bivšem treneru Nice, nakon što je postalo jasno da je zapravo on bio isprovociran od strane idiota, koji je trebalo da se raduje zbog opstanka svoje ekipe, radije nego da traži kavgu i uznemirava protivnike.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group