Pipen tvrdi da bez njega Džordan ne bi stigao do finala 96.

Nedavno je Skoti Pipen imao dosta toga da kaže o svom bivšem saigraču iz Chicago Bulls ekipe, Majklu Džordanu...

Pipen nije odustao od napada, nakon što je prvobitno krenuo da rešeta po zvezdi košarke i svom kolegi zbog toga što je napustio NBA i krenuo da gradi karijeru u MLB ligi, tvrdeći takođe da je njegov bivši trened Fil Džekson rasista.

Bivši NBA igrač ponovo daje povoda za naslove širom sveta svojim kontraverznim izjavama, ovoga puta ističući da Majkl Džordan nikada ne bi stigao do NBA filana 1996. godine bez njega. On je prvo govorio o tome kakva bi njegova karijera u Sijetlu bila u slučaju da nije trejdovan. Kako je Pipen izjavio: "U ovom timu bih imao zaista dobre saigrače, posebno da su ostali Šon Kemp i Geri Pejton. To je bio tim sa kojim smo mi igrali u finalu. Ovo je barem jasno".

Kada je domaćin jedne emisije pomenuo Pipenu kako bi zaista bilo zabavno videti Majka protiv tog Seattle Supersonics tima, košarkaš je odgovorio sa: "To bi bilo zaista interesantno. Ne smatram ni u kom slučaju da bi on stigao toliko daleko. Ukoliko znate na šta mislim. Samo kažem".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group