Robert Levandovski zapalio Internet

Nakon osvojene Lige Šampiona, Levandovski je proslavio kako dolikuje...

Bajern je na spektakularan način osvojio ovogodišnji šampionat i čitav svet skandirao je zajedno sa ovim timom dok je slavio pobedu. Svi igrači bili su u euforiji, ali činilo se da je Robert Levandovski proslavio na najbolji način.

On je sutradan na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju, gde u svom krevetu leži pored osvojenog pehara. Komentari i pregledi su samo počeli da pljušte pa je njegova fotografija bila najpopularnija stvar na internetu.

Posle 4 dana od kada je objavljena, njegova fotka ima 3.5 miliona lajkova na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

Woke up like this😂🏆 #aboutlastnight #uclfinal @fcbayern

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) onAug 24, 2020 at 1:49am PDT

„Nikada nemojte prestati da sanjate. Nikada ne odustajte ako padnete. Radite naporno da bi ostvarili vaše ciljeve. Hvala vam na vašoj podršci i na tome što ste verovali u nas. Mi smo šampioni!“, poručio je napadač Bajerna i rekao da je u životu sve moguće.

Never stop dreaming. Never give up when you fail. Work hard to achieve your goal🏆💪 Thank you for your support, for believing in our abilities🙏We are the Champions of Europe! #miasanmia

Posted by Robert Lewandowski on Sunday, August 23, 2020

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group