Sport

VIDEO: Svi nokauti Majka Tajsona u njegovoj karijeri

On je bio prava MAŠINA ZA UBIJANJE...

Majkl Gerard, poznatiji kao Majk Tajson je definitivno jedan od najboljih boksera i boraca svih vremena. Ovaj legendarni „teškaš“ rođen je 1966. godine i ušao je u istoriju boksa tako što je postao najmlađi bokser koji je sa samo 20 godina osvojio titule WBC, WBA i IBF.

Tajson je postao svetski fenom i svi su bili impresionirani njegovom snagom i njegovom tehnikom kojoj niko nije mogao da parira. Čak je i legendarni Muhamed Ali rekao da bi imao problema kada bi se našao u ringu sa Tajsonom.

On je zaista bio parni voz koji udara i nosi sve pred sobom. Iako je vodio buran život i često bio meta novinara, Tajson je bio pravi šampion u svakom smislu te reči i ostaće zauvek upamćen u bokserskoj istoriji.

Iako se može diskutovati o tome da li je on najbolji bokser svih vremena, slobodno možemo reći da je on teškaš koji je imao najtežu ruku, kojom je obarao druge borce poput muva.

Pogledajte sve nokaute koje je napravio u svojoj karijeri:

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group