Zvezda novom pobedom do 2:0

Crvena zvezda se primakla na samo 40 minuta do dugo očekivane titule, za koju će imati tri meč lopte…

Zvezda će imati priliku da osvoji dugo očekivanu titulu, a za nju joj je potrebna još samo jedna pobeda obzirom da je u finalnoj seriji povela sa 2:0. Imali su navijači crveno-belih zašta da se nerviraju jer su njihovi ljubimci u drugom meču imali nekoliko propuštenih “dvocifrenih” prilika, ali se meč na kraju ipak završio pobedom – 69:72.

Partizan se nekoliko puta vraćao u igru, a najnapetije je bilo posle trojke Mačvana koja je 16 sekundi pre kraja poravnala rezultat. ". Zadrhtala je potom ruka kapitena Crvene zvezde Luke Mitrovića kod drugog penala, ali u "pravom" momentu da Kalinića proizvede u junaka, iako je na leđima imao silne promašaje.

"Prošla mi je i ta scena iz Podgorica posle te akcije. Bila je to neka minijatura Cirbesa i mene, dogovarali smo se i nikada nismo uspeli da izvedemo, sada se desilo. Ne mislim da je to presudio, pre toga je Luka pogodio bacanja, to je bio samo jedan detalj", otkrio je Kalinić.

Naredni meč se igra u četvrtak od 21:00 h, a ovoga puta će Crvena zvezda ponovo biti domaćin.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group