Vožnja - Automobili

Alfa Romeo Giulia Kupe uskoro stiže

Italijanski proizvođač automobila je odlučio da predstavi sportsku verziju popularnog sedana...

Alfa Romeo Giulia je postala neverovatno popularna, naročito na evropskom tržištu. Međutim, Alfa Romeo kompanija je odlučila da svojim potrošačima predstavi i sportsku verziju ovog autombila koja će doći u kupe verziji i koja će biti konkurent automobilima kao što je BMW Serije 4.

Sa ovim Kupe modelom, Giulia će postati još popularnija, jer će na ovaj način postati sportski model koji će odgovarati svim automobilskim zaluđenicima. Kupe Giulija je zaista sjajna. Deluje sportski i brzo i uopšte ne izgleda kao sedan model. Vrata su dugačka i posebno lepo izgledaju kada se otvore, pa kada gledmao sa vizuelnog stanovišta, ovaj autombil izgleda daleko lepše od standardnog modela.

Naravno, nekome ipak odgovara model sa petoro vrata, ali sve je to stvar ukusa. Činjenica je da će Giulia  sa troje vrata biti primamljivija mlađim potrošačima koji vole sportske automobile, pa očekujemo  da će ovaj model biti veoma uspešan u 2018. godini.

Tačan datum predstavljanja nije otkriven, ali Alfa Romeo kompanija tvrdi da će se ovaj model na ulicama naći već početkom 2018. godine.

Foto:Carscoops

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group