Vožnja - Automobili

Hamlton provozao novi Mercedes AMG One

Sedmostruki šampion Formule 1 već nekoliko godina pomaže u razvoju Mercedes-AMG One hiperautomobila.

Luis je ponovo  seo za volan u novoj marketinškoj kampanji objavljenoj na zvaničnim kanalima brenda i na odabranim međunarodnim TV stanicama nakon poslednje trke sezone F1 u Abu Dabiju.

Nazvan „Posle posla sa Luisom Hamiltonom“, snimak prikazuje 35-godišnjeg britanskog šampiona F1 kako ulazi u One model i vozi se na stazi.

Hiperauto je u pretprodukciji odeven je u posebnu maskirnu odeću koja kombinuje nekoliko nijansi, uključujući crvenu, boju koja će,„igrati centralnu ulogu za novu tehnološku etiketu E Performance“.

„Još uvek teško mogu da verujem da će uskoro doći do hiper automobila sa motorom Formule 1“, rekao je Hamilton. „Osvojili smo svetsko prvenstvo sa ovim motorom 2015. godine i dugo sam bio uključen u njegov razvoj. Uspeo sam da vozim Project One tokom filma za novu kampanju i veoma sam ponosan na izuzetan trud koji je Mercedes-AMG uložio u ovaj projekat. Ovaj automobil je apsolutno jedinstven. “

Nemački hiper automobil ima 1,6-litarski V6 benzinski motor i četiri elektromotora, za maksimalnu kombinovanu snagu veću od 1000 KS, što će mu pomoći da postigne maksimalnu brzinu veću od 350 km / h.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group