Vožnja - Automobili

Predstavljen Brabus 800 Mercedes-AMG E63 S

Brabus je predstavio unapređenu verziju AMG E63 S modela i zadivio posetioce na sajmu automobila u Ženevi...

Brabus je poznata kompanija koja se uvek trudi da Mercedes vozila učini boljim i poželjnijim. Kao što BMW ima Alpinu, tako i Mercedes ima Brabus modele koji su definitivno najsnažniji, najlepši, najbrži ali i najskuplji Mercedes modeli. Brabus je sada predstavio 800 Mercedes-AMG E63 S verziju i odabrao je savršeni trenutak za to. Sajam automobila u Ženevi je jedan od najposećenijih i najpopularnijih sajmova, i ovoj je bila savršena prilika da se ovaj novi model predstavi.

Okupan u crnoj boji, ovaj automobil deluje kao mračni fantom koji se sprema da svakog sekunda pokaže svoje moći. Kreatori automobila su se pohvalili da će ovaj model sadržati snažni 4.0 litarski motor koji će proizvoditi neverovatnih 800 konjskih snaga, što znači da će vozači ovog automobila imati neverovatnu moć u svojim rukama.

Kao i svaki Brabus model i ovaj sadrži unapređenu karoseriju, unikatne aluminijumske felne i redizajniranu unutrašnjost, tako da je zaista specijalna edicija koju će poželeti svaki ljubitelj ovog nemačkog brenda.

Mercedes je otkrio da ovaj automobil brzinu od 0 do 100 km/h postiže za tri sekunde, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 300 km/h.

Cena nije još uvek otkrivena, ali smo sigurni da će ovo biti automobil kojeg će samo milioneri moći da provozaju.

Slike ponekad govore više od reči, pa zato pogledajte kako izgleda ovaj neverovatni automobil.

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group