God of War – Story trejler

Iako je Kratos na kraju trećeg dela igre oduzeo sebi život, on je izgleda nekako preživeo i vratio se u svet živih. To je sve što za sada znamo o priči koja prati novi deo ove popularne video igre. Kratos ne samo što je živ, već pored sebe ima i sina koji ga prati i koji uči od njega.

Čini se da Kratos više ne živi u antičkoj Grčkoj i da je prešao u nordisjke krajeve gde su sneg i hladnoća normalna pojava. Čini se da je nemilosrdni ratnik pošao u potragu za mirnijim životom, ali ipak, nevolja je uvek tu gde je Kratos.

Smrtnik koji je ubio Boga rata, Aresa, i koji je sam postao Bog, ponovo je među smrtnicima i ponovo upada u neverovatne avanture i pohode. Još uvek nije poznato zbog čega Kratos ponovo mora da se bori i zašto je njegov sin u celoj priči, ali znamo da će ovo biti izuzetno kvalitetna video igra.

Zada imamo priliku da vidimo i delić priče koja će pratiti Kratosa, a kolko smo mogli da zaključimo iz trejlera, Kratos će morati da donese važne odluke kako bi spasio svog sina koji je očigledno nasledio njegove Božanske sposobnosti.

Nova God of War igrica će se naći u prodaji 20. aprila što znači da ćete uskoro moći da uživate u novoj epskoj priči koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledajte trejler:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group