God of War zvanično stiže na PC početkom sledeće godine

Tri godine nakon što je originalna God of War igra predstavljena za PlayStation konzolu, Santa Monica studio potvrdio je tačan datum kada će ovaj naslov konačno stići za sve ljude na PC plaformi...

God of War stiže na Steam i Epic Game Store, u novom izdanju koje će svim igračima ponuditi bolje vizuelne karateristike i podršku za 4K rezoluciju, otključavajući frejmove u sekundi putem Nvidia DLSS i Reflex tehnologija. Igra će takođe, sada moći da se igra i na 21:9 ultra-širokim ekranima, sa punom kompatibilnosti sa DualShock 4 i novim DualSense PlayStation kontrolerima, pored standardne miš/tastatura podrške, koja će isto dobiti specijalne opcije za mapiranje.

Kao što je bilo očekivano, Santa Monica Studio uključio je i bonus sadržaj svom PC izdanju, kojidolazi su Exile Guardian Shield Skin, Buckler of the Forge Shield Skin, Shining Elven Soul Shield Skin, Dökkenshieldr Shield Skin o Death Vow Armor Set za Kratosa i Atreusa.

"Tokom avgusta ove godine, 19,5 miliona kopija God of War igre prodato je za PlayStation 4 konzole i jedva čekamo da podelimo ovo iskustvo sa čitavom grupom novih igrača na PC platformama", stoji u zvaničnoj izjavi kompanije Sony. "Naš primarni cilj jeste predstavljanje God of War naslova svim PC igračima kako bismo im otkrili izuzetan sadržaj ovog razvojnog tima i mogućnosti moćnog hardvera koje ova platforma nudi radi kreiranja unikatne i zadivljujuće verzije ove igre, visokih performansi."

Za sve ljubitelje ove franšize, ali i sve nas koji je očekujemo na našim desktopima već duže vreme, bitno je navesti da će God of War stići na kućne računare 14. januara sledeće godine, po ceni od pedeset dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group