Džejk Džilenhal oduševio svet svojom neverovatnom transformacijom u UFC borca

Glumac Džejk Džilenhal oduvao je svet UFC borbi, ostavivši svoje obožavaoce bez teksta nakon svoje prve pobede osvojene brutalnim nokautom i to ne samo jednom, već dva puta prošle nedelje...

Slavni Džilenhal poznat je po svojim brojnim velikim i brilijantnim ulogama i izvanrednim glumačkim sposobnostima koje je sada uposlio na projektu rimejka kultnog klasika Roud House sa kraja osamdesetih – akcionog filma koji u kome je izbacivača u ’elegantnom baru’ pokraj puta originalno glumio Patrik Svejzi.

U rimejku, Džilenhal će zauzeti mesto legendarnog Svejzija u njegovoj ulozi koja je danas ponovo osmišljena sa istorijom bivšeg UFC borca. Četrdesetdvogodišnji Džilenhal snimao je scene za novi film tokom događaja održanog prošlog vikenda u Nevadi, ostavljajući Ljubitelje MMA zadivljenim svojim fizičkim izgledom.

Tokom merenja, on se sučelio sa jednim od svojih filmskih kolega, vređajući ga i govoreći komentatoru Džonu Aniku kako jedva čeka da krene i da je spreman da pobedi: „Ne mogu da verujem da sam trenirao šest nedelja za ovo $r@nje, kako bih se borio sa ovim kretenom. Dajte mi pojas odmah. Ajde smrade, zaplešimo“, urlao je Džilenhal, očigledno ponešen čitavom pričom.

Publika na UFC događaju bila je potpuno zadivljena svime što vidi tokom snimanja scene za predstojeći film, sa glumcem koji je prošetao oko oktagona pre nego što je ušao u njega kako bi nokautirao svog protivnika, Džeja Hirona, u njihovoj fikcionoj borbi srednje kategorije. Hiron, koji menja Harisa u Road House rimejku, potpuno je razbijen od strane Džilenhala nakon brutalnog kolena koje ga je bacilo na pod.

Fikciona borba je bila ispunjena dramom, Džilenhalom koji se toliko zaneo da je čak odgurnuo sudiju, nakon što je pokušao da ih rastavi, nastavljajući da zadaje filmske udarce svom protivniku. Poznata UFC lica, uključujući ozloglašenog spikera Brusa Bafera i MMA sudiju Krisa Tononija, bila su prisutna u kreiranju ove borbe za velika filmska platna i samo neki od ljudi koji su bili zaduženi za činjenje meča realnim koliko god da je to moguće bez totalnog kasapljenja glumaca.

Čak i UFC zvezda Konor Mekgregor ima svoju ulogu u novom filmu i on će se naći iza lika glavnog antagoniste. Irski borac mešovitih borilačkih veština viđen je pored Džilenhala tokom vikenda, iskoristivši priliku da stvori dodatnu euforiju i pripremi publiku kako bi potpuno poludela pred samu borbu.

„Ko je spreman za sutrašnji meč?“, upitao je Megregor već dobro zagrejanu publiku. „Imamo najveću borbu u istoriji Roud House filma, Haris protiv Daltona, UFC 222. Svi prisutni u ovoj areni bićete deo mog filma.“

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group