Dženifer Lorens otkrila ponižavajuće iskustvo koje je cena holivudske slave

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jenniferlawrenceoffical__

Dženifer Lorens, koja sada ima 33 godine, govorila je javno i otvoreno o incidentu koji se dogodio tokom njenih ranih glumačkih dana...

Govoreći na događaju Elle's Women in Hollywood 2017. godine, Dženifer je se prisetila momenta kada su joj filmski producenti rekli da treba da izgubi 10 kilograma. Ne samo što joj je rečeno da smanji svoju kilažu koja nije bila prevelika, već je takođe učestvovala u "goloj postavi", što je opisala kao "ponižavajuće".

Tvrdila je da je bila primorana da učestvuje u golom poretku sa mršavijim ženama, a rečeno joj je da može koristiti to iskustvo kao "inspiraciju" za gubljenje kilograma. "Tokom tog perioda, jedan producent ženskog pola naterala me je da uradim niz golih postava sa oko pet žena koje su bile mnogo, mnogo mršavije od mene," rekla je. "Stajale smo jedna pored druge, prekrivene samo trakom na intimnim mestima. Nakon tog ponižavajućeg i degradirajućeg niza, producentkinja mi je rekla da bih trebala koristiti gole fotografije sebe kao inspiraciju za svoju dijetu."

Dženifer je dodala da je još jedna glumica, koju nije imenovala, otpuštena sa uloge jer nije dovoljno brzo smršala. Prisetila se kako je rekla muškom producentu da ne misli da je fer što se od nje traži da tako brzo izgubi toliko težine. Rekao joj je da ne zna zašto svi misle da je "[ona] tako debela", i da je smatrao da je "savršeno j*ebiva".

Takođe kaže da ju je jedan reditelj pitao da glumi u pornografskom filmu. Dženiferino priznanje usledilo je nakon skandala koji uključuje ozloglašenog Harvija Vajnstina, koji je video desetine poznatih glumica, modela i bivših zaposlenih kako izlaze sa tvrdnjama da su seksualno uznemiravane ili napadnute od strane filmskog producenta. Vajnstin je 2020. godine osuđen na 23 godine zatvora zbog silovanja i seksualnog napada.

Tokom suđenja, tužioci su Vajnstina opisali kao "zlostavljačkog silovatelja" koji je vrebao svoje žrtve. Sedamdesetjednogodišnjak je otišao na suđenje nakon što je optužen za pet slučajeva silovanja i seksualnog napada. Izjasnio se kao nevin po svim optužbama, ali je proglašen krivim za dve. Otac petoro dece oslobođen je najozbiljnijih optužbi protiv njega, dve optužbe za predatorski seksualni napad. 2023. godine, osuđen je na dodatnih 16 godina zatvora nakon suđenja u Los Anđelesu. Vajnstin služi svoju kaznu u zatvorskom objektu Mohawk Correctional Facility.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group