Justice League - Poslednji trejler

Ovo je jedan od najočekivanijih filmova ove godine...

DC Comics je kompanija koja je decenijama nudila najpopularnije stripove i superjunake. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, DC univerzum nije uspeo da bude toliko uspešan kao Marvel koji je kreirao neke od najpopularnijih filmova koji su zaradili velike svote novca. Ipak, najnovije filmsko ostvarenje "Liga Pravednika" zaista obećava, pa je moguće da ćemo napokon imaiti pravog konkurenta koji će moći da parira Osvetnicima.

Brus Vejn (Betmen) koga tumači Ben Flek okuplja ligu osoba sa izuzetnim moćima. Pored njega u njegov tim ulaze, Akvamen (gospodar mora), Vonder Vumen (neustrašiva Amazonka), Fleš (Najbrži ćovek na svetu) i Kiborg (polu čovek-polu robot).

Čini se da će ovo biti najbolji DC film i da će fanovi napokon biti zadovoljni. Najnoviji i verovatno poslednji trejler otkrio je mnogo novih detalja. Vidimo da će Supermen biti veliki deo ovog filma, i pretpostavljamo da će se vratiti iz mrtvih,a takođe možemo videti i invazuju letećih čludovišta koji su verovatno vanzemaljci.

Ovaj film će se u bioskopima naći u novembru,a  do tada pogledajte ovaj novi trejler.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group