Kako je Jason Statham 90-ih plaćao kiriju?

Jason Statham, u tigrastim gaćicama i golog torzoa, koji u muzičkim spotovima 80-ih godina đuska poput muške striptizete, izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a većina ljudi je doslovno umirala od smeha!

Britanski glumac i majstor borilačkih veština, Jasom Statham, glumio je u preko 35 filmova, gde je uglavnom tumačio likove nezadovoljnih odpadnika u potrazi za osvetom. Filmovi koji su ga proslavili na globalnom nivou jesu Dve čađave dvocevke i Snatch, u režiji Gaj Ričija. Ubrzo nakon toga, glumio je i u serijalu filmova The Fast & Furious, u franšizi Expendables, kao i u mnogim drugim filmovima gde je redovno držao pištolj uperen nekome u lice, izgledajući mrtav ozbiljan.

Međutim, jedan od omiljenih junaka akcionih filmova je, pre unosne Holivudske karijere i pre nego što je upoznao zanosnu britansku modelsicu i glumicu, Rosie Alice Huntington, morao da radi kako bi platio kiriju i račune. U ranim danima svoje karijere se pojavljivao kao igrač i statista u muzičkim spotovima 80-ih godina.

Kada na jednom od ovih muzičkih spotova ugledate najprepoznatljivijeg bad-ass glumca današnjice, u prvom mahu verovatno nećete ni poverovati da je to on, ali kada shvatite da se zaista radi o Stejtamu, umrećete od smeha.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group