Porodica Toma Sejzmora navodi da za popularnog glumca više nema nade

Neizostavno lice na velikim platnima devedesetih i dvehiljaditih godina, glumac Tom Sejzmor, zvanično je ostao bez ikakve nade za oporavak i kako njegova porodica navodi, oni trenutno donose odluku o njegovom životu ili smrti...

Glumac je hitno prebačen u bolnicu u kritičnom stanju početkom ovog meseca, nakon što je doživeo aneurizmu. U to vreme, njegov menadžer, Čarls Lago, izjavio je da se njegova porodica nada najboljem, ali je on od tada izašao sa drugom izjavom, sa porodicom koja je potvrdila da se glumac neće oporaviti.

Šezdesetjednogodišnji Sejzmor pronađen je bez svesti 18. februara u svom domu u Los Anđelesu oko dva ujutru po lokalnom vremenu, nakon što je kolabirao zbog snažnog moždanog udara. On je odmah hospitalizovan i od tada se nalazi u komi na intenzivnoj nezi lokalne bolnice. Lagova izjava objasnila je situaciju i on je pružio svima informacije koje su dobili članovi njegove porodice vezano za njegov oporavak.

Kako je agent naveo: „Danas su doktori informisali porodicu da nema nikakve nade i predložili su im da donesu najtežu odluku u životu. Porodica sada razmatra moguće isključivanje aprata za održavanje života, dok će sledeća izjava za medije stići u sredu“.

„Molimo sve ljude iz javnosti za poštovanje privatnosti njegove porodice tokom ovog teškog perioda i oni se od srca zahvaljuju svima koji su poslali stotine poruka podrške i molitve koje stižu iz minuta u minut. Ovo je veoma teško vreme za njih.“

Iako je Lago prvobitno izjavio da je Sejzmorova situacija bila pitanje vremena kada je prvi put primljen u bolnicu, on je kasnije pružio nove informacije o njegovom stanju, potvrdivši da se glumac nažalost neće oporaviti i da porodica sada odlučuje o njegovom životu.  

Šezdesetjednogodišnji glumac najpoznatiji je po filmovima Spašavanje redova Rajana, Crvena planeta, Vrelina i Pad crnog jastreba, uz mnoge druge jake sporedne i glavne uloge koje su obeležile brojne naslove u kinematografiji. Turbulentna karijera startovala 1989. godine u Stounovom hitu Rođen 4. jula, ispraćena je Sejzmorovim burnim privatnim životom, koji je bio podjednako komplikovan, sa bogatom istorijom upotrebe narkotika i sukoba sa zakonom.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group