Evo kako lopovi kradu automobile pomoću običnog lista papira

Lopovi će sve uraditi kako bi vas naterali da izađete iz vozila...

Pojavio se novi video klip na internetu koji pokazuje novi način koji lopovi koriste da vam ukradu vozilo. Za ovu akciju, lopovi koriste samo jedan običan beli papir koji vam zalepe za prozor. Lopovi očekuju da će vozači momentalno izaći iz vozila ako vide da im je neko zalepio papir na staklo.

Kada vozač izađe iz vozila, drugi lopov uskače u vozilo, zaključava se i lagano ga krade, jer retko koji vozač razmišlja o tome da je ovo prevara i da treba da ugasi svoje vozilo i da izvadi ključ iz brave za pokretanje.

Ako kojim slučajem neko vama zalepi papir na staklo, ostanite u svom vozilu, zaključajte se i ne izlazite. Lopovi će tada shvatiti da vam ne mogu ništa i brzo će se skloniti. Takođe, svaki put kada izlazite iz vašeg automobila, čak i na kratko, uvek ugasite vaše vozilo i ključ ponesite sa sobom kako bi sprečili da vam se desi ovakva situacija.

Pogledajte video klip:

Foto: America Today

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group