Kiša jelena na usamljenom poljskom šumskom putu

Naletanje na životinje tokom vožnje predstavlja veoma opasne situacije i ponekada može biti pogubno po obe strane…

Dva poljska vozača nedavno su doživela neprijatnost na putu, susrevši se ne samo sa jednim, već nekoliko velikih jelena u punom trku. Kamera sa kontrolne table jednog od automobila pruža uvid u celokupnu situaciju i na snimku možemo videti crni BMW 5 kako putuje jednim pravcem šumskog druma sa dve trake, kada na njega odjednom naleće jelen u punom trku, izranjajući iz šume direktno presecajući putanju četvorotočkaša. Vozač je krenuo da skače po kočnici kako bi izbegao životinju, ali ona je, da stvar bude još gora, bila praćena i brojnim drugim predstavnicima svoje vrste.

U sviti koja je krenula da prelazi preko puta jasno možemo videti neke primerke koji su uspeli da preskoče automobil kako bi izbegli kobni sudar. Međutim, jedan od kapitalnijih primeraka završio je na vratima gepeka BMW 5 modela, očigledno prestravljen, skočio je sa njega i otrčao nazad u sigurnost svog šumskog doma. Najmanje deset drugih životinja takođe se vratilo u smeru iz kog je došlo, nakon što su ih preplašili automobili koji su se nalazili jedan iza drugoga.

Ukoliko malo požljivije pogledamo snimak, možemo videti da su poklopac gepeka i zadnji panel BMW automobila izgrebani, ali da na svu sreću zadnje vetrobransko staklo nije puklo pri udaru. Takođe, veoma je moguće da je određena šteta nastala i na prednjoj strani vozila jer je još jedan jelen naišao i udario u nju prilikom pokušaja prelaska ulice.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group