Video dana: Mark Zakerberg pokušava da pozdravi borce na UFC turniru, ali ga niko ne primećuje

Mora da je veoma frustrirajuće biti jedan od najbogatijih ljudi na svetu i osećati se kao da te svi oko tebe ignorišu.

Još jedan video sa Markom Zakerbergom postaje sve popularniji na internetu. Na snimku Mark Zakerberg, u modernoj uniformi, stoji među ogromnim sportistima i očajnički pokušava da se rukuje sa bar nekim, ali ga svi oko njega ignorišu jer su zauzeti svojim važnim stvarima.

Ono što se dešava na snimku deluje veoma smešno, jer Mark Zakerberg liči na tinejdžera koji je pozvan u grupu kul momaka. Očajnički pokušava da se uklopi, ali ga niko ne primećuje, pa se oseća veoma neprijatno. Verovatno smo svi bili u sličnim situacijama, ali je veoma čudno videti da se ovo dešava uz učešće milijardera čija je kompanija jedna od najprofitabilnijih na svetu.

Korisnici društvenih mreža počeli su da se rugaju milijarderu. Jedan korisnik je napisao: „Mark Zakerberg izgleda kao zaista fin momak koji pokušava da se uklopi i druži sa lošim momcima.“

Drugi su počeli da porede Zakerberga sa NPC-om (non-playing characters)  u kompjuterskoj igrici, koji jednostavno imitira neku vrstu aktivnosti, ali izgleda potpuno neprirodno, odvojen od sveta oko sebe.

Ali većina korisnika se žalila da je Zakerbergu u principu dozvoljeno da uđe u tim Aleksandra Volkanovskog. Po mnogima, Mark Zakerberg je svojom kletvom uništio borbu sportiste, zbog čega je doživeo nesrećni poraz. Naravno, ovo je glupost. Zakerbergov izgled ništa nije promenio u ishodu borbe, a njegova podrška i pažnja prema ovom sportu mogla bi dobro poslužiti UFC-u u budućnosti. Ipak, biznismen ovog nivoa može učiniti mnogo za industriju jednostavnim doniranjem malog procenta svog kapitala.

Međutim, Zakerberg u poslednje vreme najaktivnije ulaže samo u sebe. Sprema se za apokalipsu, pa aktivno kupuje nekretnine i gradi džinovsku vilu na svom ličnom ostrvu sa skloništem za bombe u slučaju nepredviđenih pretnji. Tamo će uzgajati i krave koje će aktivno hraniti pivom i orasima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group