Bivši Top Girovac stoji iza izjave da Greti Tunberg neko mora isprašiti du*e

Džeremi Klarkson stoji iza svoje "kontraverzne" izjave vezane za Gretu Tunberg, koju je, prema njemu, potrebno  dobro izudarati po gu*ici kao i svako drugo razmaženo derle...

Ova konotacija na vaspitno-popravno udaranje male Grete po du*etu dovela je do podeljenih mišljenja i Klarkson je obasut kritikama na društvenim mrežama. Pretprošle nedelje, domaćin The Grand Tour emisije opisao je švedskog klimatskog aktivistu kao dosadnu vreću ega, zbog njenih pokušaja da ponudi načine koji će popraviti planetu.

U svojoj kolumni, koju vodi u The Sunday Times publikaciji, za osamnaestogodišnju Gretu, Klarkson je napisao: "Jednostavno mi nije jasan Tunberg fenomen. Ona nema nikakvo znanje o tome kako svet funkcioniše, nema manire niti slova nakon svog imena, jer umesto da ide u školu, ona je zauzeta plovidbom oko sveta kako bi mogla da se mršti i zlostavlja odrasle. Ono što je njoj potrebno jeste crvena gu*ica."

Šezdesetjednogodišnji voditelj suočio se sa kukom i motikom neo-liberalnih nacista zbog svojih komentara, odgovorivši svakom kritičaru putem svoje kolumne u The Sun publikaciji tokom prošle nedelje, sugerišući da je Greta klimatski aktivista koji provodi svoj veći deo školskog života izvan učionice i da joj je zaista potreban neko ko će je izlupati po du*etu i poslati u njenu sobu.

Po pitanju tinejdžerskog aktivizma, ovaj ljubitelj automobila tvrdi da je on dve ili tri decenije ispred svog vremena, a kako je naveo, Tunbergova će ga svima gurati pod nos i voziti Volvo sa centralnim grejanjem upaljenim.

Klarkson je dodao kako je njegovo predviđanje zasnovano na besnim rok zvezdama iz sedamdesetih godina, zaključujući: "Svi su oni vrištali i urlali protiv vijetnamskog rata i Torijevaca i isticali da nam je potrebna veća društvena jednakost. I gde su oni danas? Svi voze svoje Range Rover modele oko ličnih jezera, eto gde."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group