Čoveka u Indiji ubila krava koju je 30 metara dalje udario voz

Čovek koji je urinirao pokraj pruge ostao je mrtav na mestu nakon što je na njega sletela krava sa kojom se voz prethodno sudario...

Osamdesetdvogodišnji Šivadajal Šarma preminuo je nakon čudnog incidenta koji se dogodio prošle srede i u okviru kog je Vande Bhart ekspresni voz naleteo na grupu krava koja je prelazila prugu u Alvaru. Voz koji je putovao Radžastanom u trenutku kada je naleteo na krave kretao se prosečnom brzinom od 160 km/h.

India Today prenosi da je deo krave udario nesrećnog čoveka koji je mokrio trideset metara dalje, pokraj pruge. Ministar železnice Indije, Ašvini Vaišnav, objavio je da su mere uklanjanja flore i faune pojačane na svim deonicama ove regije, jer su slučajevi odvažnih krava na pružnim prelazima postali sve učestaliji.

Ovaj poslednji, nesrećni incident možda dovede do bolje regulacije ove šinske rute, koja je prema izveštajima lokalnih medija imala veliki broj incidenata sa kravama u poslednjih nekoliko meseci.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group