Engleskinja sa ogromnim grudima odlučila da podrži svoju rezprezentaciju na pravi način

Reprezentacija Engleske savladala je Senegal u osmini finala Svetskog prvenstva u fudbalu i u sledećoj utakmici možda ipak prerano sastaće se sa sjajnom Francuskom...

Dobra igra njihovih fudbalera navela je brojne navijače Engleske da budu više nego uzbuđeni zbog mogućnosti da se ove godine 'fudbal konačno vrati kući'. Ali, dok brojni nazdravljaju pivom, naravno kod kuće, u Kataru su jako mirni u očiglednoj apstinenciji, ponašajući se kulturno kao nikada, jedna obožavateljka engleske reprezentacije stvari radi na potpuno drugačiji način.

Širli Flin, poznata kao Prsata Sisetina, definitivno u fizičkom smislu može dorasti svom 'ogromnom' alter egu. Četrdesetogodišnja žena iz Vest Midlendsa, odlučila je da svoje enormne 38J grudi utegne u zastave svoje zemlje kako bi stala iza Harija Kejna i njegovih saigrača. Prsata po nadimku, prsata i po prirodi, Širli samo radi ono što najbolje zna, tako da nema boljeg načina da podrži svoje ljubimce osim da im pokaže nešto više mesa.

Kako je izjavila: "Bodriću naše momke sa mojim zastavicama istaknutim napred ponosno i navijaću za njih sa svojim velikim devojkama u crvenom i belom. Crvena označava strast i borilački duh, dok bela označava slavu koja će stići kada kući donesemo titulu prvaka sveta". Širli oseća da su njene velike lubenice sasvim dovoljna podrška za nacionalni tim i pravi začin uspeha i smatra da bi druge žene trebale da urade isto.

"Sve žene bi trebalo da stave naše zastave tokom ovog Svetskog prvenstva kako bi začinile stvari dodatno", izjavila je. "Naši momci će osvojiti ovoga puta, kao što su Lavice osvojile Evropsko prvenstvo ove godine. Naravno, Engleska će pobediti, posebno sa mladim i spremnim momcima koje imamo, predvođenim Markusom Rašfordom. Imamo najbolju ekipu u fudbalu trenutno, tim kakav nismo imali godinama unazad."

@busty_malone_69_

 

♬ I Was Made For Lovin' You - Kiss

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group