Eva Longorija je objavila vruću fotografiju svoje zadnjice

Sada svi zvezdu „Očajnih domaćica“ porede sa Džej Lo.

Eva Longorija, 48-godišnja američka glumica objavila je fotografiju na Instagramu, okrenuvši leđa fanovima.

Ispostavilo se da zvezda "Očajnih domaćica" ima takve obline da ih vredi osigurati. Barem o tome korisnici trenutno raspravljaju na Internetu.

Na fotografiji Eva pozira u provokativnoj uskoj prozirnoj haljini koja ne krije njene tange. Fotografija sa natpisom „Proleće u gradu ljubavi“ snimljena je na balkonu pariskog hotela.

Obožavaoci su Evu zasuli komplimentima: „Da li je ovo Eva ili Džej Lo?“, „Eva se lako može pomešati sa Lopez“, „Svetla, spektakularna lepota“. Dalje u komentarima vodila se prava diskusija o tome da li je moguća bitka između latinoameričkih ličnosti.

Podsetimo, Longorija je sada u trećem braku sa meksičkim medijskim tajkunom Hozeom Bastonom i podižu petogodišnjeg sina. Nakon rođenja deteta, Eva se aktivno bavila sportom - očigledno, to joj je pomoglo da postigne takve rezultate, a zvezda "Očajnih domaćica" redovno obraduje fanove iskrenim fotografijama.

Međutim, na paparaco fotografijama, Eva u svakodnevnom životu izgleda potpuno drugačije: prevelika odeća, nemarno visok rep, nedostatak šminke, podočnjaci ispod očiju. Obožavaoci Longorije su više puta primetili da kada glumica „nije na sceni“, izgleda kao „žena u godinama“.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group