Ima posla ko hoće da radi: TikTokerka testira momke na zahtev njihovih devojaka i lepo živi od toga

Žena otkriva neverovatne sume koje zarađuje sprovodeći ‘testove lojalnosti’ da vidi da li će dečko prevariti devojku...

TikTokerka koja je počela da razotkriva preljubnike besplatno sada zarađuje neverovatne sume nakon što je to postalo njena stalna karijera. Triniti Hauard iz Tampe na Floridi nema tipičan posao za većinu 22-godišnjaka. Umesto da završava univerzitet ili radi u baru, Triniti je plaćena da testira partnere ljudi i otkriva da li su varali. Pripremite se da se osećate kao da ste u epizodi serije Black Mirror.

Nakon što je posumnjala da je njen momak iz srednje škole i prva ljubav - vara, Triniti je odlučila da ga testira, prema Business Insideru. Ponašala se kao druga devojka, slala mu poruke koristeći lažni broj i sastala se s njim, što je na kraju dokazalo njegovu krivicu.

Nakon što je svoju priču podelila na TikToku, mnoge druge devojke su joj se obratile tražeći da izvede tzv. 'test lojalnosti' na njihovim partnerima. Dok je isprva pristajala na misije za više devojaka besplatno, kako su njene usluge postajale sve popularnije, odlučila je da traži donacije, pre nego što ju je kontaktirala aplikacija Lazo - koja pruža testove odnosa i lojalnosti - da pređe na profesionalni nivo.

@trinitykayh Accepting requests on @GetLazo , link in bio! #loyalty #loyaltytest #loyaltycheck ♬ original sound - Trinity (:

Kako funkcionišu 'testovi lojalnosti'

Testovi lojalnosti na Lazo aplikaciji funkcionišu slično kao način na koji je Triniti razotkrila svog momka iz srednje škole. 'Testere', kao što je Triniti, biraju korisnici koji sumnjaju da njihov partner možda nije veran. Korisnici će pokušati da odaberu 'testera' koji fizički liči na, ili ima slične hobije i osobine ličnosti koje bi njihovom partneru bile privlačne. Prema Insideru, na platformi postoji oko 400 testera za izbor.

Tester zatim stupa u kontakt sa partnerom korisnika da vidi da li je voljan da zastrani. Kao što je navedeno, Triniti je prvo sprovodila ove testove besplatno, a po svemu sudeći, otkrila je da je to njena idealna karijera od koje lepo živi.

Koliko Triniti zarađuje

Svaki tester može naplatiti različite cene, a Triniti objašnjava da ima 'fiksnu naknadu' od $70 po testu ili kako to naziva 'misiji'. Od tih $70, kaže da zadržava $49, dok Lazo uzima $21.

@trinitykayh Accepting requests on @GetLazo , link in bio! #loyalty #loyaltytest #loyaltycheck ♬ original sound - Trinity (:

Hvatačica preljubnika objašnjava da neke misije traju samo sat vremena, dok druge mogu trajati nedelju dana ili duže, ali u proseku, Triniti često izvede između '15 do 20' testova nedeljno. Tako da svake nedelje TikTokerka zarađuje oko impresivnih $735 do $980.

S obzirom na to koliko zarađuje, nije teško videti zašto Triniti planira da nastavi sa ovom karijerom neko vreme. Ipak, napominje da je 'tužno' koliko prevara se dešava u svetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group