Kuća na točkovima kojom se ponosi Valentino Rosi

Legendarni MotoGP vozač kupio je novu kuću na točkovima koja će oduševiti sve ljubitelje kampera...

Iako ima tačno 40 godina, Doktor - Valentino Rosi, još uvek vozi najbrže motore na svetu i bori se protiv najboljih motordžija. Za njega govore da je najbolji MotoGP vozač svih vremena, a to potvrđuju i njegove mnogobrojne pobede i rekordi.

Pošto je stalno na putu, Rosi je odlučio da sebi kupi kuću u kojoj će moći stalno da bude. On kaže da su mu se smučile konstantne selidbe po hotelima i da ga put od hotela do staze mnogo umara, pa je zato odlučio da kupi kuću na točkovima koju će moći da vozi gde god poželi.

Njegova "kuća" je zapravo ogroman kamion čija je prikolica pretvorena u luksuzni, prostrani i futuristički apartman. Kada kročite u ovaj kamion, ne možete da verujete da je ovde reč o nečemu drugom, a ne o luksuznom stanu. Rosi kaže da je sam projektovao svoj smeštaj i da jedva čeka da se useli u njega i da smatra da će se još duže baviti trkanjem, jer će sada svoj dom dovesti bukvalno pored staze.

Pogledajte kako izgleda Rosijeva nova GAJBA:

Foto:FOX Sports Asia

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group