Odigrala 7 na 1 sa prvom postavom Finiks Sansa u hotelskoj sobi i popravila im formu

OnlyFans model i žena koja je tvrdila da je imala seks sa sedmoricom različitih NBA igrača istovremeno, postala je majka jedne devojčice...

Aliza Džejn stigla je na naslovne strane 2020. godine nakon što je tvrdila da se spetljala sa zvezdama Finiks Sansa, što mu dođe prva petorka sa prve dve izmene, obećavajući svima fotografije ove bludne noći na svom OnlyFans nalogu.

Razgovarajući sa voditeljem emisije No Jumper te godine, ona je izjavila: „Na svoj rođendan, koji je pao isti vikend kada i Dan sećanja, videla sam ih sve u Drai’s noćnom klubu u Las Vegasu, čitav ovaj tim, koji me je veoma dobro zadovoljio u hotelskoj sobi, gde su se svi smenjivali kako bih ih oralno obrađivala“. Ona je dalje sugerisala kako je lično zaslužna za promenu forme Finiks Sansa nakon što je priča izašla na videlo. Kapaciteti su prisutni i u to nema nikakve sumnje.

Dvadesetpetogodišnja trudbenica Aliza objavila je prošle godine da je trudna i ovog januara je zvanično potvrdila rođenje svoje ćerke, Noe Medov. Ona je postavila fotografiju bebe na društvenim mrežama, napisavši: „Mojoj ćerki, od momenta kada sam saznala da rasteš unutra, moj čitav svet se zajedno sa mnom promenio. Ti mi daješ snagu i nadu, predstavljajući odgovor na svako moje pitanje i molitvu. Ti si nešto najsavršenije i najlepše što sam ikada videla“.

Sa druge strane, ako uzmemo u obzir da je devojčica bele puti i da se saga sa prvim timom Sansa potencijalno ipak nije završila nakon te burne noći u hotelu, onda definitivno prostim sistemom eliminacije nije teško odrediti ko bi njen otac mogao biti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group