Penzionisana policijska službenica 'nastavila karijeru' u striptizu i kabareu

Žena koja je provela tri decenije u policijskim snagama Engleske, shvatila je da joj je ples u krvi i da joj njena ljubav prema uniformi i plesu može doneti veliki uspeh u svetu striptiza...

Pedesetjednogodišnja Mišel Valton svoju karijeru u policiji okončala je 2020. godine, ali umesto da se okrene baštovanstvu ili časovima poezije, ova zrela dama odlučila je da se pridruži kabare grupi i radi striptiz predstave na različitim humanitarnim događajima.

Valtonova se zvanično pridružila organima reda i uzela pendrek u ruke 1989. godine kada je imala svega osamnaest leta, ali je deset godina kasnije uzela godinu dana kako bi putovala po svetu, završivši u jednom australijskom toples baru, posle kog se ponovo vratila policijskim snagama Velike Britanije.

Kako je Valtonova izjavila: „Vraćanje u Veliku Britaniju delovalo je kao osvešćivanje i brutalno vraćanje u realnost, ali sam iskreno volela svoj posao policajca tako da nije bilo previše teško. Vratila sam se poslu, gde sam ostala još dve decenije, specijalizujući se u polju nasilja u porodici i zaštite ranjivih starijih osoba, finiširajući je u sektoru javne zaštite i upravljanju registrom seksualnih prestupnika“.

Nakon što je otišla u zasluženu penziju, Valtonova je potražila druge načine da popuni svoje slobodno vreme i prvobitno je rešila da uđe upregovore sa jednim budoarom kako bi im prodavala svoje fotografije u donjem vešu i ušla u erotski biznis.

Kako bi svoju novu karijeru lansirala na pravi način, Valtonova je odlučila da nauči neke seksi poze kako bi pružila svojim klijentima maksimalno uživanje, tako da se pridružila burleska plesnim časovima, gde je naučila grupne plesove i dobila krila za kreiranje svoje lične predstave.

Ubrzo potom, Valtonova je došla na ideju da postane striptizeta u policijskoj uniformi i pridružila se Charity Cabaret Club floti koja učestvuje i organizuje brojne događaje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group