PETA poziva žene zabrane muškarcima seks dok ne prestanu da jedu meso

Ogranizacija za dobrobit životinja PETA, iznela je novu ideju kako bi primorala muškarce da postanu vegani...

Ova grupa želi da žene pokrenu seks štrajk protiv muškaraca koji jedu meso, kako bi to postao prelomni momenat, koji je potreban kako se momci odrekli svojih mesožderskih navika. Sudeći prema Telegraph mreži, PETA tvrdi da bi seks štrajk pomogao da se spasi svet i okonča toksična muškost. Danijel Koks, iz nemačkog PETA ogranka, tvrdi da muškarci moraju da se bude uz miris tofua.

„Svi znamo njih, očeve iz predgrađa sa pivskim flašama i roštilj hvataljkama koji pale kobasice od sedamdeset centi na svojim roštiljima od sedamsto evra“, izjavio je Koks i preneo Telegraph. „Poneka tikvica koju doda neki posetilac gleda se sa sumnjom i veoma se retko toleriše. Činjenica da su nemački roštilj majstori ubeđeni da moraju dokazati svoju muškost sebi i svojoj vrsti putem konzumacije mesa nije nešto što se odnosi samo na životinje. Sada postoje i naučni dokazi da je toksična muškost takođe opasna i po klimu naše planete. Zbog toga, zdrava mesna taksa od 41% po centu bila bi više nego prikladna. Zabrana seksa ili razmnožavanja svim muškarcima koji jedu meso takođe bi bila korisna u ovom kontekstu.“

Cifra ovog manijaka od 41% stiže iz istraživanja magazina Plos One, koji je otkrio da muškarci izazivaju za ovaj postotak više emisija staklene bašte od žena sbog svojih tendencija ka uživanju u mesu. Poziv na zabranu seksa muškarcima PETA organizacije izazvala je bes javnosti, sa brojnim ljudima malo zdravije pameti koji njenu ideju nazivaju čistim seksizmom i možemo dodati terorizmom.  

Predstavnik konzervativaca Alisija Kerns, izjavila je za LBC radio: „Ovo samo pothranjuje najgore moguće narative devedesetih i traži od žena da koriste seks kako bi manipulisale muškim rodom, što svakako nije nešto u čemu one uživaju, niti nešto što bi trebalo da se koristi kao oruđe protiv muškaraca. Ovo je dodatno isključivo vezano za strejt odnose“. Kernsova je dodala i to da je ovo još jedan primer užasavajućih taktika organizacije PETA.

Jedna prodavačica sa štanda izjavila je za nemački Bild: „Ostala sam bez reči, potpuno sam šokirana ovakvom izjavom. Ja prodajem kobasice profesionalno i kod mene dolazi više žena nego muškaraca. Imala bih ogromne probleme ukoliko mom mužu ne bih dozvoljavala da imamo seks“.

Ovo je još jedan dokaz da ovom suludom svetu zbog maloumnika kao što je ovaj čovek definitivno nema spasa i deluje da su zahtevi PETA organizacije daleko od prihvatljivih za najveći deo populacije, niti će to biti ikada, tako da će njihove ekstremističke ideje morati ponovo da budu vraćene i revidirane kako bi možda uspele da pronađu način koji će ljude odvojiti od mesa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group