Pogledajte kako je Brus Li trenirao pomoću vreće za udaranje

Brus Li je postao globalni fenomen koji 47 godina nakon svoje smrti i dalje dominira. Brus li je svoju slavu dostigao zahvaljujući svojim filmovima u kojima je demonstrirao svoje borilačke veštine, ali pored toga što je bio neverovatan borac, Brus Li je prvenstveno bio pravi FITNES FENOMEN.

Njegova fizička forma, oduševila je sve koji su se tada bavili fintesom, a čak je i legendarni Arnold Švarceneger priznao da mu je Brus Li bio najveći uzor. Svi će se složiti da je Brus Li imao neverovatnu fizičku kondiciju. On je bio prava „bomba“ u malom pakovanju.

Kako ne bi uticao na svoju brzinu, Brus Li je izbegavao veliku masu i svoj trening posvetio snazi i definiciji. Njegovo telo bilo je toliko definisano da ste deci mogli da predajete anatomiju.On je svoj život posvetio treningu i usavršavanju svog tela i sa svoje 33. godine (kada je umro), svoje telo doveo je do stanja u kome je bio bukvalno nepobediv. Sa njegovom snagom i brzinom se retko ko mogao meriti.

Postoji dosta kućnih video snimaka koji pokazuju kako je Brus vežbao u svom kućnom dvorištu. Mi smo pronašli jedan vrlo impresivan video zapis koji nam pokazuje koliko je on zapravo bio snažan. Sigurno ste nekada udarali u vreću za udaranje i shvatili da to nije nimalo lako, međutim, Brus je sa takvom lakoćom udarao u vreću, koja je prosto letela na sve strane.

Njegovi učenici su tvrdili da je on toliko jako mogao da udari vreću, da bi ona udarila u plafon posle njegovog udarca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group