Puni mili - pur penom protiv erektilne disfunkcije

Jedan impotentni muškarac završio je sa pur penom u svom penisu i bešici nakon što je seksualni čin ozbiljno pošao po zlu...

Neimenovani četrdesetpetogodišnji muškarac iz SAD ubacivao je predmete u svoju uretru, mokraćnu cev koja prenosi urin iz bešike i iz penisa, kao pomoć zbog erektalne disfunkcije, dok je njegov partner dobio ideju da bi ubacivanje cevi povezane sa konzervom pod pritiskom izolacione pene predstavljalo dobru ideju. Katastrofa je nastala kada su oni navodno slučajno pritisnuli kapicu na boci i upumpali pur penu u njegov penis.

Sudeći prema bolničkom izveštaju, ovaj čovek nije otišao u bolnicu sve dok treće nedelje bol nije postao toliko jak da više nije mogao da izdrži niti ide u toalet. CT skener je predstavio stvrdnutu izolacionu penu u njegovoj bešici, koja je merila 10,7, 4,3 i 6 centimetara, dok je još više pur pene bilo u njegovom penisu, mereći 16 milimetara u dužini.

Doktori su uspeli da uklone penu iz njegove bešike otvarajući prolaz kroz jedan od zidova organa, ali se pena u penisu ispostavila daleko problematičnijom za uklanjanje. Pokušaji medicinskog osoblja da izvuku penu iz uretre bili su ekstremno teški, posebno zbog toga što je ovaj čovek imao strikturu uretre, bolest zbog kojeg prolaz postaje ispunjen ožiljcima, tako da su uski delovi njegovog mokraćnog kanala učvrstili penu unutra.

Hirurzi su na kraju morali da izvedu zahvat poznat kao perinealna uretrostoma, kreirajući novo otvaranje između skrotuma i anusa, kako bi otklonili preostale fragmente. Nakon operacije, tri cevi su bile uvučene unutra kako bi omogućile neometani prolaz urina dok se mokraćni kanal ne obnovi, ali će se to dogoditi samo ukoliko prođe psihijatrijsku procenu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group