Ruskom Popaju odstranili masivne bicepse

Zbog korišćenja sintol ulja koje je ubrizgavao u ruke, ovaj momak je umalo ostao bez njih...

Kiril Terešin odlučio je da na jeftin način i bez mnogo muke dođe do masivnih bicepsa, pa je zato u svoje ruke ubrizgava opasno sintol ulje koje je mešao sa drugim susptancama i tako doveo do toga da njegovi bicepsi budu poput dva naduvena balona.

Sintol ulje se u mišićima zadržava i dovodi do masovnog proširenja mišića, zbog čega oni izgledaju naduveno. Zbog toga je njegovo telo prošlo kroz groznu alergijsku reakciju, a njegove ruke su se toliko nadule da mu je pretila opasnost od amputacije.

Zbog svojih naduvenih bicepsa, Kiril je dobio nadimak „Ruski Popaj“ i on je tražio pomoć i iznos od 50.000 dolara jer je želeo da ode u Ameriku i da operiše svoje ruke, kako bi izvadio sintol ulje i kako bi pokušao da ih spase. Doktori u Rusiji su mu rekli da se njegove ruke bukvalno raspadaju i da mora podhitno da ih operiše, jer mu u suprotnom preti opasnost od amputacije, pa čak i smrti.

Na svu sreću, Kiril je uspeo da skupi traženi novac i otišao je na operaciju gde su se doktori pomučili da mu spasu ruke, ali su u toj misiji uspeli. Oni su iz njegovih ruku izvadili nekoliko kilograma mrtvog mesa koje je stvoreno zbog negativnog dejstva sintol ulja. Doktori kažu da će biti potrebne još 3 operacije da bi se potuno uklonila mrtva tkiva i mišići koji se u Kirilovim rukama bukvlano raspadaju, ali da je napredak već vidljiv i da njegove ruke već sada izgledaju mnogo bolje.

Kiril je poručio javnosti da se kaje zbog svga što je radio i da upozorava sve da nikako ne pokušavaju da u svoje telo ubrizgavaju slične supstane , jer će samo naići na probleme i patnju u životu.

Foto:9gag

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group